Press Release - Brussels, April 19th 2016 (en)

Peter Somers, CEO-owner of SprintPack, invests in Efoodconsult, a Belgian start-up deploying ‘Efoodbox’, an end-2-end solution for home delivery of food and temperature sensitive goods. With this investment he emphasizes its believe in the potential of the online food market.

Persbericht - Brussel 19 April 2016 (nl)

Peter Somers, CEO-eigenaar van SprintPack, investeert in Efoodconsult, een Belgische starter die de ‘Efoodbox’ lanceert, een end-2-end oplossing voor de thuislevering van voedsel en andere temperatuurgevoelige goederen. Deze investering onderstreept zijn geloof in het potentieel van de online voedingsmarkt.

Last Mile: Wie Rijdt De Laatste Kilometer?

E-commerce levert distributiediensten duizenden pakjes om bij de consument thuis te brengen. Maar hoe groot is die markt in België? Wie zijn de markleiders? Wat zijn de uitdagingen? Om een overzicht te krijgen, hebben we aangeklopt bij Peter Somers, de CEO van Sprintpack.

Ex-bpost Manager Aan Hoofd Sprintpack

Peter Somers (foto), voormalig lid van het directiecomité van bpost verantwoordelijk voor de business-unit "Parcels & International", staat als ceo aan het hoofd van de nieuwe e-commerce logistieke dienstverlener SprintPack N.V. (Brussel).

Sprintpack: Nieuwe Speler In E-commerce Logistiek Levert Tot In China

Op 1 oktober is Sprintpack, het e-logistics bedrijf van voormalig bpost-directielid Peter Somers, operationeel. Het richt zich tot retail-bedrijven die in de sector van de e-commerce willen groeien. De aangeboden diensten zijn bezorging van de pakketten, logistiek en hulp bij het opzetten van webshops.